Boek je consult

Pipinoche verwelkomt jou graag op het pad van ontwikkeling van jou en je dier. Er zijn drie soorten services beschikbaar:

Gezondheid voor je dier

Spiegelsessie

Helende aanraking

“Liefde is geen begrip. Het is een kracht, die heling tot stand brengt.”

Kirsten van der linden

01. Gezondheid voor je dier

De klachten waarvoor jouw dier bij Pipinoche terecht kan, zijn van zeer uiteenlopende aard. Deze bevinden zich op emotioneel fysiek en energetische vlak. Tijdens consulten leg ik hier meer over uit.

02. Helende aanraking

Een manier van aanraken waarbij ik alles wat ik heb mogen leren en wat ik heb geïntegreerd in mijn systeem laat samenkomen in mijn aanwezigheid bij het dier. Een kennismaking van ziel tot ziel.

03. Spiegelsessie

Een spiegelsessie is gericht op de bewustwording tussen jou en je dier. Jij en je dier staan centraal. Samen met jouw dier gaan we op zoek naar antwoorden en inzichten waar jij deze nodig hebt.

Neem vrijblijvend contact op

Wil je graag een afspraak inplannen, boek je consult dan hieronder m.b.v. de afsprakenkalender. Wil je liever eerst wat meer informatie, neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier.

Boek Hieronder Je Consult

Heb je interesse in een van de diensten van Pipinoche en wil je graag een afspraak inplannen, boek je consult hieronder m.b.v. de afsprakenkalender. Wil je liever eerst wat meer informatie, neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier.

Kies datum & tijdstip

Selecteer type consult

Bevestiging per email


Centraal bij Pipinoche staat het wezen van jouw dier. Het wezen van jouw dier is die hoedanigheid van je dier waardoor deze in volledige vrijheid zichzelf kan zijn. Jouw dier leeft zijn volledige potentie.

Ervaringen van klanten

“Terwijl ik Kirsten aan de telefoon had, tilde Skye haar koppie op en leek te zeggen dat ze het toch nog wel wilde proberen.”

— Mariëtte en Skye

“Kirsten is onwijs geïnteresseerd in het welzijn van je dier en wil het liefst alles over hem/ haar weten om zo de beste hulp te kunnen bieden.”

— Texas & Nora

Praktijk

Noordschans 65
4791 RE Klundert
Routebeschrijving

Bezoektijden

Donderdag / Vrijdag van 10.00 – 17.00 uur
Afwijkende tijden in overleg

Contact

06-28700727
info@pipinoche.nl
KvK: 66417392

Volg Pipinoche