Pipinoche verwelkomt jou graag op het pad van ontwikkeling van jou en je dier.

Centraal bij Pipinoche staat het wezen van jouw dier. Het wezen van jouw dier is die hoedanigheid van je dier waardoor deze in volledige vrijheid zichzelf kan zijn. Jouw dier leeft zijn volledige potentie, door te helen wat geheeld mag worden en te vertellen wat gehoord mag worden.

De diensten van Pipinoche op een rijtje

Bekijk hieronder de diverse soorten services die Pipinoche je biedt. Klik op meer info om verder te lezen over de individuele diensten of gebruik de knop om direct een consult te boeken.

De diensten van Pipinoche op een rijtje

Bekijk hieronder de diverse soorten services die Pipinoche je biedt. Klik op meer info om verder te lezen over de individuele diensten of gebruik de knop om direct een consult te boeken.

01. Homeopathie

De klachten waarvoor jouw dier bij Pipinoche terecht kan, zijn van zeer uiteenlopende aard. Deze bevinden zich op emotioneel fysiek en energetische vlak. Tijdens consulten leg ik hier meer over uit.

02. Helende aanraking

Een manier van aanraken waarbij ik alles wat ik heb mogen leren en wat ik heb geïntegreerd in mijn systeem laat samenkomen in mijn aanwezigheid bij het dier. Een kennismaking van ziel tot ziel.

03. Spiegelsessie

Een spiegelsessie is gericht op de bewustwording tussen jou en je dier. Jij en je dier staan centraal. Samen met jouw dier gaan we op zoek naar antwoorden en inzichten waar jij deze nodig hebt.

“Het systeem is alleen maar vergeten dat het al heel is. Wat ik doe is de energie herinneren aan de gezondheid die het nog altijd bij zich draagt.”

M ijn naam is Kirsten. Met mijn praktijk Pipinoche, verwezenlijk ik mijn diepste verlangen om van betekenis te mogen zijn voor dieren en hun eigenaren.

Pipinoche is de naam van mijn lieve poes, afgekort Pini. Pini heeft me altijd aangemoedigd en is tot inspiratie geweest om mezelf steeds meer te ontwikkelen op gebied van dieren en healing.

Zij staat voor de oude, wijze kruidenvrouw in mij.

Ook staat ze voor speelsheid en moed, durven jezelf te laten zien, ook al is het spannend. Vanuit deze energie is Pipinoche ontstaan, mijn dierbare dierenpraktijk.

Ook Pini zelf heeft zich ontwikkeld; ze is een prachtige, oudere dame die met veel wijsheid naar het leven kijkt. Als ik naar haar kijk, voel ik de rust en de diepte die een oudere ziel bij zich draagt.

Get My Free Daily Self-care Checklist

What RTT® does is get to the root of your limiting beliefs, stored in your subconscious mind that you may not even be aware of on a daily basis.

Reach out and we’ll schedule a free consultation to talk more!