Helende Aanraking

Een manier van aanraken waarbij ik alles wat ik heb mogen leren en wat ik heb geïntegreerd in mijn systeem laat samenkomen in mijn aanwezigheid bij het dier.

Boek je consult

Dieren reageren al op de behandeling voordat deze is begonnen, bij het maken van de afspraak.

Een sessie start met het contact maken, een kennismaking van ziel tot ziel. Ik doe een fysieke, emotionele en energetische scan van het dier. Vervolgens maak ik fysiek contact met met dier daar waar het dier erom vraagt. Iedere sessie is uniek, afgestemd op het individuele dier en zijn behoeften.

De energie die ik aanroep tijdens een sessie zijn die van Aartsengelen, Serafijnen, krachtdieren en sjamanistische (nepalees en inca sjamanisme) helende wijsheden en mantra’s. Naast deze krachtige energieën maak ik gebruik van zeer hoogwaardige essentiële oliën, als het dier hierom vraagt of behoefte aan heeft.

Een sessie voor helende aanraking kan afzonderlijk van een gezondheidsconsult worden gedaan, maar zeker ook aansluitend op een gezondheidsconsult. De combinatie van werken aan gezondheid van binnenuit met de homeopathie en van buitenaf door het werken met energie, is zeer krachtig.

Dieren reageren al op de behandeling voordat deze is begonnen, bij het maken van de afspraak. Zoals je misschien wel weet, hebben dieren het vermogen om contact te maken met velden van informatie waar wij als mensen soms nog niet zo gemakkelijk bij kunnen. Deze velden vertellen de dieren wat er gaat komen.

Mijn gelukkige kitten

Download hieronder mijn gratis e-boek!

Je ontvangt tevens ook mijn nieuwsbrief met inzichten en handige weetjes.

Mijn business-coaching gaat
over groeien als mens.

In jouw traject met mij zul je inzichten opdoen … Vol zelfvertrouwen én met plezier ga je het ondernemerschap aan. Je zult jezelf verrassen over wat je dan neerzet.

Over Gabby

Businesscoach en psycholoog

Ik werk met slimme, creatieve vrouwen die door trauma, ziekte of tegenslag zijn vastgelopen in hun professionele leven. Ik help je een nieuwe weg in te slaan, vanuit je hart je persoonlijke niche te vinden en jouw dienst met speels vertrouwen in de wereld te zetten.

Wat ik je bied is dit …

In mijn begeleiding ga ik uit van jouw verantwoordelijkheid. Jij neemt leiderschap over je eigen leven en ik ben jouw mentor. Ik help je om het ondernemerschap te omarmen en ervoor te durven gaan. Waar sta je nu? Waar wil je naartoe? Wat houdt je tegen?

Ik maak gebruik van wetenschappelijk onderbouwde en beproefde methoden in combinatie met mijn intuïtie en ervaring. We werken individueel aan de hand van vaste modules en we steken in op wat jij nodig hebt. Daarnaast maak je deel uit van een groep gelijkgestemde mensen in een besloten omgeving, voor het delen van ervaringen. Dit werkt goed om de vaart erin houden. Uiteraard maak ik als begeleider ook deel uit van die groep.

Mijn business-coaching gaat over groeien als mens. Dan word je vanzelf een betere ondernemer. Vertrouwen krijgen. Je purpose en waarde bepalen. Daarna je niche kiezen. Hoe ga je jouw dienst verpakken? En hoe weten klanten jou te vinden? Je gaat marketingtools inzetten en je verdienmodel bepalen. Hoe werkt het en wat past bij jou?

In jouw traject met mij zul je inzichten opdoen, schroom overwinnen en doorbraken beleven. Je zult verbaasd zijn over de verandering die je doormaakt. Vol zelfvertrouwen én met plezier ga je het ondernemerschap aan. Je zult jezelf verrassen over wat je dan neerzet.

20-minute Clarity Call

Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis.

Online Business Coaching

Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis.

1-op-1 Clarity Coaching

Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis.

Kom in de flow

Location

1234 Divi St. #1000
San Francisco, CA 94220

Make an Appointment

Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat

Open Hours

Monday – Friday: 10am – 6pm
Saturday: 3pm – 6pm

Why I do the things I do, …

Gabby Vande Voort is zo lang ze zich kan herinneren bezig met dans, muziek en astrologie, met studeren en zichzelf ontwikkelen én met het ondersteunen van anderen in het doen waar zij goed in zijn. De wereld zien en mensen ontmoeten – dat is wat ze wil en dat is wat ze doet. Na een opleiding aan de hogere hotelschool, studeerde Gabby bedrijfskunde en marketing. Ze ging aan de slag als accountmanager bij een internationaal commercieel bedrijf. Ze was succesvol en had veel plezier in haar werk. Daarna volgde de uitzendbranche. Als coachend leidinggevende wist ze met creativiteit het beste uit de mensen te halen. Ze had de verantwoordelijkheid over grote accounts en de leukste klanten kozen voor Gabby en haar team. Commercieel, resultaatgericht én in verbinding.

Toen gooide haar gezondheid roet in het eten. Vlak voor haar veertigste besloot Gabby tijdelijk te stoppen met werken. Wat wilde ze nu eigenlijk met haar leven? Ze verkocht haar appartement en ging weer studeren: psychologie aan de UvA. Ze haalde de ene tien na de andere en werd gevraagd als student-assistent. Ze gaf les, begeleidde groepen en was in haar element. In 2006 studeerde ze cum laude af en ze stoomde gelijk door in een promotietraject. Gaandeweg ontdekte Gabby haar roeping: coachen, lesgeven en mensen helpen in hun kracht te staan. Jarenlang werkte ze als ondernemerscoach. Daarnaast koos ze er steeds bewust voor mensen in de arm te nemen die met hun expertise haar ontwikkeling konden versnellen en haar deskundigheid vergroten.

Na een leven vol grote wendingen waarin ze tegenslag elke keer weer omzette in kansen, wist Gabby het zeker: ze wilde een eigen bedrijf starten, businesscoaching. Professionals helpen het roer om te gooien en hun dienst vol vertrouwen in de wereld te zetten. Om tegenslag te gebruiken als signaal dat het tijd is voor een rigoureuze stap, en daarin de leiding te nemen. Gabby leeft steeds sterker vanuit haar hart: analytisch én intuïtief. Ze werkt het liefst met slimme, creatieve vrouwen die positief in het leven staan. Vrouwen die kiezen voor hun droom.

“Moedig en lichtvoetig doen waar je hart ligt”

Boek je Clarity Call!

30 minuten met Gabby, ✌ lekker helder!

Proin eget tortor risus. Vivamus magna justo, lacinia
eget consectetur sed. Pellentesque in ipsum id orci.

What happens during our call?

You’ll receive some pointers to start applying to your life and see results right away!

01. Becoming Aware

When we become aware of our triggers, we create the foundation to use them as portals for our growth.

02. Learning the Tools

We pivot towards clarity of what you want so that stress is relieved and trust is established.

03. Embody Ascension

We highlight your ascension by embodying your transformative decisions that guide your next steps, in flow.