Pipinoche’s Services

Helende Aanraking

Een kennismaking van ziel tot ziel.
Sessies vanaf 30 minuten.

Helende aanraking is een manier van aanraken waarbij ik alles wat ik heb mogen leren en wat ik heb geïntegreerd in mijn systeem laat samenkomen in mijn aanwezigheid bij het dier. Een sessie start met het contact maken, een kennismaking van ziel tot ziel.

Ik doe een fysieke, emotionele en energetische scan van het dier. Vervolgens maak ik fysiek contact met met dier daar waar het dier erom vraagt. Iedere sessie is uniek, afgestemd op het individuele dier en zijn behoeften. De energie die ik aanroep tijdens een sessie zijn die van Aartsengelen, Serafijnen, krachtdieren en sjamanistische (nepalees en inca sjamanisme) helende wijsheden en mantra’s. Naast deze krachtige energieën maak ik gebruik van zeer hoogwaardige essentiële oliën, als het dier hierom vraagt of behoefte aan heeft.

Hoe werkt het

Een sessie voor helende aanraking kan afzonderlijk van een gezondheidsconsult worden gedaan, maar zeker ook aansluitend op een gezondheidsconsult. De combinatie van werken aan gezondheid van binnenuit met de homeopathie en van buitenaf door het werken met energie, is zeer krachtig.

Dieren reageren al op de behandeling voordat deze is begonnen, bij het maken van de afspraak. Zoals je misschien wel weet, hebben dieren het vermogen om contact te maken met velden van informatie waar wij als mensen soms nog niet zo gemakkelijk bij kunnen. Deze velden vertellen de dieren wat er gaat komen.

Één van de meest wonderlijke ervaringen

Tevens zijn dieren in staat om energetische informatie te ontvangen als een vorm van bewuste informatieverwerking. Dus wanneer jij als eigenaar besluit om bijvoorbeeld een afspraak voor jouw dier te maken zonder jouw dier hierin bewust te betrekken, weten dieren al wat er aan de hand is.

Omdat ik werk met hoogfrequente energie en ook mijn eigen trilling hoog en zuiver houdt, kan een healing zelfs al starten en ter plekke plaatsvinden wanneer een afspraak gepland staat en nog te gebeuren staat, in de toekomst… Het is één van de meest wonderlijke ervaringen om te aanschouwen hoe gevoelig dieren zijn en hoe er wordt gereageerd op deze vorm van MET en BIJ elkaar ZIJN.

Tarieven

Sessies gaan vanaf 30 min: €50 | 1 uur: €85
Gebruik essentiële oliën. Per olie: €2,50

Boek Hieronder Je Consult

Heb je interesse in een van de diensten van Pipinoche en wil je graag een afspraak inplannen, boek je consult hieronder m.b.v. de afsprakenkalender. Wil je liever eerst wat meer informatie, neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier.

Kies datum & tijdstip

Selecteer type consult

Bevestiging per email


Centraal bij Pipinoche staat het wezen van jouw dier. Het wezen van jouw dier is die hoedanigheid van je dier waardoor deze in volledige vrijheid zichzelf kan zijn. Jouw dier leeft zijn volledige potentie.

“Terwijl ik Kirsten aan de telefoon had, tilde Skye haar koppie op en leek te zeggen dat ze het toch nog wel wilde proberen.”

— Mariëtte en Skye

“Kirsten is onwijs geïnteresseerd in het welzijn van je dier en wil het liefst alles over hem/ haar weten om zo de beste hulp te kunnen bieden.”

— Texas & Nora

Pipinoche’s overige diensten

Pipinoche verwelkomt jou graag op het pad van ontwikkeling van jou en je dier.

Gezondheids Consult

Sessie 1 uur @ €85

De klachten waarvoor jouw dier bij Pipinoche terecht kan, zijn van zeer uiteenlopende aard. Deze bevinden zich op emotioneel fysiek en energetische vlak.

Spiegelsessie

Vanaf 30 min. @ €50

Een spiegelsessie is gericht op de bewustwording tussen jou en je dier. Samen met jouw dier gaan we op zoek naar antwoorden en inzichten waar jij deze nodig hebt.

Engelen Consult

Vanaf 30 min. @ €50

Je ontvangt boodschappen en healing van de Engelen. Omdat ik initiaties heb ontvangen van hoogfrequente wezens, stroomt deze energie door in mijn werk.

Tijdens dit consult doe ik tevens een beroep op de sjamanistische traditionele geneeswijzen

kirsten van der linden

Klanten over hun ervaringen

Verhalen over onschuld en geïntegreerde wijsheid

Vrijblijvend informeren?

Heb je interesse in een van de diensten van Pipinoche en wil je graag een afspraak inplannen, boek je consult m.b.v. de afsprakenkalender. Wil je liever eerst wat meer informatie, neem dan vrijblijvend contact op.

Praktijk

Noordschans 65
4791 RE Klundert
Routebeschrijving

Bezoektijden

Donderdag / Vrijdag van 10.00 – 17.00 uur
Afwijkende tijden in overleg

Contact

06-28700727
info@pipinoche.nl
KvK: 66417392

Volg Pipinoche

© Copyright 2021 Pipinoche. Alle Rechten Voorbehouden. Design by Brand Quest Digital. Algemene Voorwaarden