Test post

Test post

In this segment on why the ego is not the enemy, you will learn: Why the ego is not the bad guy How the ego protects us How to heal the wounded ego What happens when you get the ego and the soul on the same page and more…. A polarized view of the ego vs. the soul...

Agnes en Minneke, de poes

Agnes en Minneke, de poes

Lees over de ervaring van Mariëtte en Skye “Terwijl ik Kirsten aan de telefoon had, tilde Skye haar koppie op en leek te zeggen dat ze het toch nog wel wilde proberen.” “Thanks to Kirsten, their skins improved and the suffering ended. They found relief in their cure.”...

Monique en poes Minou

Monique en poes Minou

"Al een aantal jaren ondersteunt Kirsten mijn katten als er iets niet helemaal lekker gaat." Haar manier van werken vind ik fantastisch; professioneel, maar vooral heel liefdevol, betrokken en in verbinding met zowel mijn katten als mij. Lieve Kirsten, voor mij geen...

Chris en haar hond Juultje

Chris en haar hond Juultje

“Kirsten is zéér deskundig en betrokken en neemt alle tijd en aandacht wat nodig is om Juul hierbij te helpen.” — Chris verder lezen » Door omstandigheden had mijn hond Juul moeite om alleen thuis te zijn. ... en dat uitte ze door te gaan janken, en treurend te gaan...

Jolanda en haar lieve poezenmeisje Keira

Jolanda en haar lieve poezenmeisje Keira

Lees over de ervaring van Mariëtte en Skye “Terwijl ik Kirsten aan de telefoon had, tilde Skye haar koppie op en leek te zeggen dat ze het toch nog wel wilde proberen.”“Dankjewel Kirsten, dat je ons altijd weer de weg naar huis weet te wijzen. Daar waar we samen zijn...

Poes Mala, met Bas en Floortje

“Kirsten sprak onze innerlijke wijsheid en rust aan. Daar plukken we de vruchten van.” — Poes Mala verder lezen » Hoi, ik ben poes Mala! Ik woon samen met Bas en Floortje, en sinds kort ook met baby Siebe. Floortje maakte zich tijdens haar zwangerschap zorgen over hoe...

Mirjam & kater Pip 2

Nadat Pip en ik jaren achtereen hebben lopen tobben met zijn blaasproblemen en de dierenarts met alle goede bedoelingen niets anders meer wist te doen dan pijnstillers en ontstekingsremmers geven, besloot ik twee maanden geleden om het op een andere manier aan te pakken.

Ik wilde graag een natuurlijke, holistische aanpak. Al snel kwam Kirsten op mijn pad. Bij onze eerste ontmoeting was er meteen heel veel herkenning en wist ik dat zij degene was die wij nodig hadden. De liefde voor haar vak is prachtig om te zien. Samen met ons is ze op zoek gegaan naar de onderliggende oorzaak van Pip’s klacht. Ze ondersteunt en begeleidt Pip en mij op verschillende manieren om dit hele proces samen door te gaan. Hierdoor is de zielsverbinding die Pip en ik delen ontzettend gegroeid. Als ik daar naar kijk stroomt mijn hart over van liefde en licht.

“Kirsten weet de kern uit mijn verhalen te halen en vertaalt dit naar Pip.”

Pip laat in zijn gedrag zien dat het steeds een beetje beter gaat. Het is bijzonder om te zien hoe hij hierdoor veranderd is. Ik zie bij Pip hoe aangeleerd gedrag begint te verdwijnen en hoe hij steeds dichter bij zijn ware natuur komt. Het voelt voor mij dat ik hierin heel organisch ben mee veranderd en gegroeid. We gaan nu anders met elkaar om en onze communicatie heeft een verdieping gekregen.

“Zijn blaasproblemen vragen tijd en geduld, maar ik merk dat er werkelijk dingen aan het veranderen zijn; zowel lichamelijk, emotioneel als energetisch.”

Het ene moment gaan we twee stappen vooruit en soms weer eentje terug, maar ik heb het vertrouwen dat we met de kennis, kunde en liefde van Kirsten er gaan komen.

Het is een oprecht proces van ons samen geworden waarin Kirsten haarfijn aanvoelt wat ons steeds weer verder helpt. Pip en ik zijn heel dankbaar dat ze in ons leven is gekomen

— Mirjam & Pip

Share the goodness for goodness sake

[social-share]

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

“Veiligheid, liefde, en jezelf mogen zijn, is de ultieme remedie tegen pijn.”