Mirjam & kater Pip 2

Nadat Pip en ik jaren achtereen hebben lopen tobben met zijn blaasproblemen en de dierenarts met alle goede bedoelingen niets anders meer wist te doen dan pijnstillers en ontstekingsremmers geven, besloot ik twee maanden geleden om het op een andere manier aan te pakken.

Ik wilde graag een natuurlijke, holistische aanpak. Al snel kwam Kirsten op mijn pad. Bij onze eerste ontmoeting was er meteen heel veel herkenning en wist ik dat zij degene was die wij nodig hadden. De liefde voor haar vak is prachtig om te zien. Samen met ons is ze op zoek gegaan naar de onderliggende oorzaak van Pip’s klacht. Ze ondersteunt en begeleidt Pip en mij op verschillende manieren om dit hele proces samen door te gaan. Hierdoor is de zielsverbinding die Pip en ik delen ontzettend gegroeid. Als ik daar naar kijk stroomt mijn hart over van liefde en licht.

“Kirsten weet de kern uit mijn verhalen te halen en vertaalt dit naar Pip.”

Pip laat in zijn gedrag zien dat het steeds een beetje beter gaat. Het is bijzonder om te zien hoe hij hierdoor veranderd is. Ik zie bij Pip hoe aangeleerd gedrag begint te verdwijnen en hoe hij steeds dichter bij zijn ware natuur komt. Het voelt voor mij dat ik hierin heel organisch ben mee veranderd en gegroeid. We gaan nu anders met elkaar om en onze communicatie heeft een verdieping gekregen.

“Zijn blaasproblemen vragen tijd en geduld, maar ik merk dat er werkelijk dingen aan het veranderen zijn; zowel lichamelijk, emotioneel als energetisch.”

Het ene moment gaan we twee stappen vooruit en soms weer eentje terug, maar ik heb het vertrouwen dat we met de kennis, kunde en liefde van Kirsten er gaan komen.

Het is een oprecht proces van ons samen geworden waarin Kirsten haarfijn aanvoelt wat ons steeds weer verder helpt. Pip en ik zijn heel dankbaar dat ze in ons leven is gekomen

— Mirjam & Pip

Share the goodness for goodness sake

[social-share]

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Een eerbetoon aan Chief

Een eerbetoon aan Chief

Stervensbegeleiding bij dieren View this post on Instagram A post shared by Kirsten van der Linden (@pipinochenatuurgeneeskunde) Prachtige review over Chief Ik heb Kirsten op een toch wel bijzondere manier leren kennen, het was voor mij alles geprobeerd te hebben voor...

“…it worked great for our little Guapo.”

“…it worked great for our little Guapo.”

Thanks Kirsten for your help with our new puppy. He was very insecure and could not be alone at all – would really go crazy. After the homeopathic treatment, he is very calm and can now even be alone for a bit of time. People who meet him always mention how calm he...

Agnes en Minneke, de poes

Agnes en Minneke, de poes

“Thanks to Kirsten, their skins improved and the suffering ended. They found relief in their cure.” — Kang-Hokyung"Op het Vierwindenfestival in Breda heb ik een lezing gevolgd van Pipinoche. Mooi om te horen hoe de interactie tussen mens en dier in beweging is. Een...

Monique en poes Minou

Monique en poes Minou

"Al een aantal jaren ondersteunt Kirsten mijn katten als er iets niet helemaal lekker gaat." Haar manier van werken vind ik fantastisch; professioneel, maar vooral heel liefdevol, betrokken en in verbinding met zowel mijn katten als mij. Lieve Kirsten, voor mij geen...

“Veiligheid, liefde, en jezelf mogen zijn, is de ultieme remedie tegen pijn.”