Pipinoche’s Overige Diensten

Transitiebegeleiding

Wat is transitiebegeleiding? Het woord transitie staat voor structurele verandering. Nu zijn we altijd onderweg in ons leven, in onze groei, in onze ontwikkeling. Ofwel stase (stilstand) bestaat niet πŸ™‚ . Niet in onze leefwereld.

Zelfs als je denkt dat je niet vooruit komt, ben je altijd onderhevig aan zowel in- als uitwendige invloeden. Geen dag is hetzelfde en… jij bent ieder moment weer nieuw, vernieuwd. Wat een magie! Wat een wonder is dit!

Naast deze constante beweging, vinden er gebeurtenissen in ons leven plaats, grote en minder grote.

Pipinoche biedt ondersteuning bij deze gebeurtenissen. Veranderingen vragen om een liefdevol en zacht draagvlak, vrij van kramp, spanning of belemmerende overtuigingen.

Een aantal voorbeelden waarbij ik ondersteuning bied, zijn:



Het verwelkomen van een nieuw huisdier in je gezin

… vraagt een verschuiving in de dynamiek van je huidige gezinssysteem. Hierbij wordt er contact gemaakt met je nieuwe dier en de dieren die al deel uitmaken van het gezinssysteem. Er wordt ruimte gemaakt in alle lagen voor de verwelkoming van het nieuwe gezinslid.



Verhuizing met je dier

… vraagt een begrip en rekening houden met de belevingswereld van je dier.. Naast alle praktische hulpmiddelen bestaat de mogelijkheid tot het ondersteunen van je dier door met je dier in gesprek te gaan. Hierbij wordt er aansluiting gezocht bij de gevoelswereld van je dier en leer je tools in hoe je je dier energetisch en (inter)dimensionaal kunt begeleiden in dit proces. Hierbij wordt o.a. gebruik gemaakt van visualisaties en de kracht van het werken met gevoel, de hartskwaliteit en mantra!



Vakantie

… zodat jouw dier weet wat er te gebeuren staat en hoe het zich veilig waant tijdens jouw afwezigheid. Of wanneer je dier mee mag, wat je dier kan verwachten..


Bevallen

Ondersteuning van het moederdier en de ongeboren kleintjes. Door ondersteuning van het moederdier kan de bevalling plaatsvinden in een energetische oceaan van liefde en ontspanning. Eventuele uitdagingen die zich kunnen voordoen, laten zichzelf sneller en moeitelozer oplossen.

Ondersteuning van de ongeboren kleintjes zorgt voor een zachte landing in het fysieke lijfje op aarde, loskomend van de warme geborgen omgeving in het moederdier. Het heeft deze kleine, kwetsbare ziel het zelfvertrouwen om de reis op aarde zelf te gaan bewandelen. Het brengt een bepaalde mate van bewustzijn mee en een liefdevolle verbinding met het leven op aarde. Het dier ontwikkelt zich tot een sterk en gezond individu.



Stervensbegeleiding

[…]


Overige

  • Mantrazang op locatie; helende liederen onder begeleiding van instrumenten.
  • Schoonmaken van jouw persoonlijke ruimte en die van je dier.
  • Healing op locatie en afstand; ook bij spoedeisende situaties, operaties, interventies.
  • Zelf mantra leren.
  • Zelf leren reinigen.
  • Zelf leren.

You already have everything you need inside your business. Together, we’ll inspire you to take action and start attracting more customers!

Ready to clarify your message and start impacting more lives?

β˜…β˜…β˜…β˜…β˜…

β€œRob is a superstar at what he does! I can definitely recommend his stuff. πŸ‘‡πŸ»πŸ˜β€

– SabriyΓ© Ayana