Mirjam & kater Pip 2

Mirjam & kater Pip 2

Nadat Pip en ik jaren achtereen hebben lopen tobben met zijn blaasproblemen en de dierenarts met alle goede bedoelingen niets anders meer wist te doen dan pijnstillers en ontstekingsremmers geven, besloot ik twee maanden geleden om het op een andere manier aan te...

Test post

Test post

In this segment on why the ego is not the enemy, you will learn: Why the ego is not the bad guy How the ego protects us How to heal the wounded ego What happens when you get the ego and the soul on the same page and more…. A polarized view of the ego vs. the soul...

Agnes en Minneke, de poes

Agnes en Minneke, de poes

Lees over de ervaring van Mariëtte en Skye “Terwijl ik Kirsten aan de telefoon had, tilde Skye haar koppie op en leek te zeggen dat ze het toch nog wel wilde proberen.” “Thanks to Kirsten, their skins improved and the suffering ended. They found relief in their cure.”...

Monique en poes Minou

Monique en poes Minou

"Al een aantal jaren ondersteunt Kirsten mijn katten als er iets niet helemaal lekker gaat." Haar manier van werken vind ik fantastisch; professioneel, maar vooral heel liefdevol, betrokken en in verbinding met zowel mijn katten als mij. Lieve Kirsten, voor mij geen...

Chris en haar hond Juultje

Chris en haar hond Juultje

“Kirsten is zéér deskundig en betrokken en neemt alle tijd en aandacht wat nodig is om Juul hierbij te helpen.” — Chris verder lezen » Door omstandigheden had mijn hond Juul moeite om alleen thuis te zijn. ... en dat uitte ze door te gaan janken, en treurend te gaan...

Jolanda en haar lieve poezenmeisje Keira

Jolanda en haar lieve poezenmeisje Keira

Lees over de ervaring van Mariëtte en Skye “Terwijl ik Kirsten aan de telefoon had, tilde Skye haar koppie op en leek te zeggen dat ze het toch nog wel wilde proberen.”“Dankjewel Kirsten, dat je ons altijd weer de weg naar huis weet te wijzen. Daar waar we samen zijn...

Poes Mala, met Bas en Floortje

“Kirsten sprak onze innerlijke wijsheid en rust aan. Daar plukken we de vruchten van.”

— Poes Mala

verder lezen »

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Poes Mala, met Bas en Floortje

by | Jul 24, 2021 | ervaringen | 0 comments

Hoi, ik ben poes Mala! Ik woon samen met Bas en Floortje, en sinds kort ook met baby Siebe.

Floortje maakte zich tijdens haar zwangerschap zorgen over hoe ik zou reageren op een baby in huis. Ze voelt zich nogal verantwoordelijk voor me.

Ze benaderde Kirsten, die hierover contact met me maakte (op duizenden kilometers afstand!). Haar kon ik vertellen dat mijn huisgenootjes meer mogen vertrouwen op mijn kracht. Ik gaf aan dat hun onzekerheden en valkuilen erg voelbaar voor me zijn, en dat ik er zelfs wat over te zeggen heb.

“Aan mijn rust, liefde en ontspanning, mogen ze een voorbeeld nemen. Sindsdien hebben we meer écht contact.”

Ook nú, nu Siebe plots al hun aandacht vraagt. Ik voel me nog steeds thuis.

Eigenlijk ben ik enkel de eerste avond wat uit huis gebleven. Na een dag of twee, en wat voorzichtig gesnuffel, was ik gewend aan zijn geluidjes. Ondertussen lig ik het liefst bij hem in de box.

“Kirsten sprak onze innerlijke wijsheid en rust aan. Daar plukken we de vruchten van.
Want zelfs als Siebe naast me ligt te krijsen, blijf ik lekker ontspannen verder dutten.
Zoals ik ook nu weer ga doen..”

Share the goodness for goodness sake

[social-share]

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Share the goodness for goodness sake

[social-share]

GRATIS E-BOEK

Mijn gelukkige kitten

Download hieronder mijn gratis e-boek!

Je ontvangt ook mijn nieuwsbrief met inzichten en handige weetjes.

Praktijk

Noordschans 65
4791 RE Klundert
Routebeschrijving

Bezoektijden

Donderdag / Vrijdag van 10.00 – 17.00 uur
Afwijkende tijden in overleg

Contact

06-28700727
info@bhaktiquest.com
KvK: 66417392

Volg Pipinoche

“Veiligheid, liefde, en jezelf mogen zijn, is de ultieme remedie tegen pijn.”