Poes Mala, met Bas en Floortje

“Kirsten sprak onze innerlijke wijsheid en rust aan. Daar plukken we de vruchten van.”

— Poes Mala

verder lezen »

Een eerbetoon aan Chief

Een eerbetoon aan Chief

Stervensbegeleiding bij dieren View this post on Instagram A post shared by Kirsten van der Linden (@pipinochenatuurgeneeskunde) Prachtige review over Chief Ik heb Kirsten op een toch wel bijzondere manier leren kennen, het was voor mij alles geprobeerd te hebben voor...

Poes Mala, met Bas en Floortje

by | Jul 24, 2021 | ervaringen | 0 comments

Hoi, ik ben poes Mala! Ik woon samen met Bas en Floortje, en sinds kort ook met baby Siebe.

Floortje maakte zich tijdens haar zwangerschap zorgen over hoe ik zou reageren op een baby in huis. Ze voelt zich nogal verantwoordelijk voor me.

Ze benaderde Kirsten, die hierover contact met me maakte (op duizenden kilometers afstand!). Haar kon ik vertellen dat mijn huisgenootjes meer mogen vertrouwen op mijn kracht. Ik gaf aan dat hun onzekerheden en valkuilen erg voelbaar voor me zijn, en dat ik er zelfs wat over te zeggen heb.

“Aan mijn rust, liefde en ontspanning, mogen ze een voorbeeld nemen. Sindsdien hebben we meer écht contact.”

Ook nú, nu Siebe plots al hun aandacht vraagt. Ik voel me nog steeds thuis.

Eigenlijk ben ik enkel de eerste avond wat uit huis gebleven. Na een dag of twee, en wat voorzichtig gesnuffel, was ik gewend aan zijn geluidjes. Ondertussen lig ik het liefst bij hem in de box.

“Kirsten sprak onze innerlijke wijsheid en rust aan. Daar plukken we de vruchten van.
Want zelfs als Siebe naast me ligt te krijsen, blijf ik lekker ontspannen verder dutten.
Zoals ik ook nu weer ga doen..”

Share the goodness for goodness sake

[social-share]

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Een eerbetoon aan Chief

Een eerbetoon aan Chief

Stervensbegeleiding bij dieren View this post on Instagram A post shared by Kirsten van der Linden (@pipinochenatuurgeneeskunde) Prachtige review over Chief Ik heb Kirsten op een toch wel bijzondere manier leren kennen, het was voor mij alles geprobeerd te hebben voor...

Share the goodness for goodness sake

[social-share]

GRATIS E-BOEK

Mijn gelukkige kitten

Download hieronder mijn gratis e-boek!

Je ontvangt ook mijn nieuwsbrief met inzichten en handige weetjes.

Praktijk

Noordschans 65
4791 RE Klundert
Routebeschrijving

Bezoektijden

Donderdag / Vrijdag van 10.00 – 17.00 uur
Afwijkende tijden in overleg

Contact

06-28700727
info@bhaktiquest.com
KvK: 66417392

Volg Pipinoche

Een eerbetoon aan Chief

Een eerbetoon aan Chief

Stervensbegeleiding bij dieren View this post on Instagram A post shared by Kirsten van der Linden (@pipinochenatuurgeneeskunde) Prachtige review over Chief Ik heb Kirsten op een toch wel bijzondere manier leren kennen, het was voor mij alles geprobeerd te hebben voor...

“…it worked great for our little Guapo.”

“…it worked great for our little Guapo.”

Thanks Kirsten for your help with our new puppy. He was very insecure and could not be alone at all – would really go crazy. After the homeopathic treatment, he is very calm and can now even be alone for a bit of time. People who meet him always mention how calm he...

Mirjam & kater Pip 2

Mirjam & kater Pip 2

Nadat Pip en ik jaren achtereen hebben lopen tobben met zijn blaasproblemen en de dierenarts met alle goede bedoelingen niets anders meer wist te doen dan pijnstillers en ontstekingsremmers geven, besloot ik twee maanden geleden om het op een andere manier aan te...

Agnes en Minneke, de poes

Agnes en Minneke, de poes

“Thanks to Kirsten, their skins improved and the suffering ended. They found relief in their cure.” — Kang-Hokyung"Op het Vierwindenfestival in Breda heb ik een lezing gevolgd van Pipinoche. Mooi om te horen hoe de interactie tussen mens en dier in beweging is. Een...

“Veiligheid, liefde, en jezelf mogen zijn, is de ultieme remedie tegen pijn.”