Een eerbetoon aan Chief

Prachtige review over Chief

Ik heb Kirsten op een toch wel bijzondere manier leren kennen, het was voor mij alles geprobeerd te hebben voor mijn allessie Chief (kat). Ik ben zelf heel nuchter en met de instelling van eerst zien dan geloven echt niet makkelijk te overtuigen van dingen die afwijken van het (gangbare).

Mijn kat Chief had een ongeneesbare tumor op zijn kopje, ik wilde echt alles gedaan hebben wat maar enigszins mogelijk was om hem te helpen, zo kwam ik bij Kirsten terecht, voor mij nog steeds op momenten onvoorstelbaar wat zij ziet/voelt en uitwerkt op een manier die voor mij altijd onwerkelijk leek, ik was ongeveer 10 minuten bij haar en ze wist al vele punten uit ons leven naar boven te halen zonder dat ze ook maar enige voorkennis kon hebben.

Ze heeft het hele proces van diagnose tot stervensbegeleiding voor ons, ik en inclusief Chief 8 katten echt dragelijk gemaakt. Het moment van euthanasie kwam daar en Kirsten was er om het te begeleiden, Chief zat al de hele dag bij mij, op het moment dat Kirsten de begeleiding begon was het bij Chief al heel snel duidelijk dat hij heel rustig werd en zich verzoende met zijn lot, hij kon al slecht ademen en vanaf dit moment werd zijn adem heel rustig en stabiel, hij stapte van mij af en kwam naast mij liggen, van waar ik mijn dochter en Kirsten Chief hebben begeleid naar het hiernamaals. Ik heb van Kirsten ook geleerd dat ik Chief altijd Chief kan ontmoeten in “mijn” tuintje in mijn hart, samen met Baloe, die is helaas 5 weken geleden aangereden en ook terug te vinden in mijn tuintje. Hele mooie bijkomstigheid vond ik dat Kirsten mij hielp om Chief mooi in zijn mandje te leggen zodat ik en de rest van mijn beestjes waardig afscheid van de lichamelijke Chief kunnen nemen.

Al bij al is Chief nu weer samen met zijn kindje Baloe en door Kirsten kan ik ze altijd blijven zien en hebben ze een waardig afscheid/einde gehad. ❤️ ❤️ ❤️

— MvrGr
Patrick Spruijt

“…it worked great for our little Guapo.”

“…it worked great for our little Guapo.”

Thanks Kirsten for your help with our new puppy. He was very insecure and could not be alone at all – would really go crazy. After the homeopathic treatment, he is very calm and can now even be alone for a bit of time. People who meet him always mention how calm he...

Mirjam & kater Pip 2

Mirjam & kater Pip 2

Nadat Pip en ik jaren achtereen hebben lopen tobben met zijn blaasproblemen en de dierenarts met alle goede bedoelingen niets anders meer wist te doen dan pijnstillers en ontstekingsremmers geven, besloot ik twee maanden geleden om het op een andere manier aan te...

Agnes en Minneke, de poes

Agnes en Minneke, de poes

“Thanks to Kirsten, their skins improved and the suffering ended. They found relief in their cure.” — Kang-Hokyung"Op het Vierwindenfestival in Breda heb ik een lezing gevolgd van Pipinoche. Mooi om te horen hoe de interactie tussen mens en dier in beweging is. Een...

Monique en poes Minou

Monique en poes Minou

"Al een aantal jaren ondersteunt Kirsten mijn katten als er iets niet helemaal lekker gaat." Haar manier van werken vind ik fantastisch; professioneel, maar vooral heel liefdevol, betrokken en in verbinding met zowel mijn katten als mij. Lieve Kirsten, voor mij geen...

“Veiligheid, liefde, en jezelf mogen zijn, is de ultieme remedie tegen pijn.”