Texas en Nora

24 Jul, 2021 | ervaringen

Een aantal jaar geleden ben ik met mijn hond Texas (Duitse dog) bij Kirsten terecht gekomen voor de huidproblemen waar Texas destijds mee kampte.

Texas had eigenlijk vanaf pup af aan al heel veel klachten en een slecht afweersysteem en mede daardoor last van ernstige allergieën.

Ik ben met hem bij verschillende dierenartsen, dierenziekenhuizen en specialisten geweest om zijn huidproblemen onder controle te kijken.

“Voor ik bij Kirsten terecht kwam gebruikte Texas erg veel medicatie wat zijn immuunsysteem kalmeerde om huidreactie onder controle te houden.”

Ik hoorde wat Kirsten deed en ze wilde ons graag helpen. Kirsten is destijds bij mij thuis lang geweest en heeft Texas erg uitgebreid onderzocht. Tijdens het onderzoek vertelde ze me ook over de energie die ze bij Texas voelde en kon ik heel veel bevestigen van wat Kirsten bij Texas waarnam. Kirsten stelde heel veel vragen en wilde Texas als hond en mijn maatje heel goed leren kennen. Met alle informatie zijn we toen een behandeling gestart. Ik kon me in het begin echt niet voorstellen dat Texas van onder andere een paar druppeltjes beter zou gaan worden, maar ik wilde uiteraard alles proberen.

“Het was heel fijn om Kirsten weer te zien en zo fijn om te zien wat een rust ze afstraalt en hoe ze ervan geniet je te mogen helpen.”

Per week kon ik zien dat Texas meer in zijn kracht kwam te staan. Hij werd minder angstig en ging steeds zelfverzekerder en vrolijker gedrag vertonen. Daarnaast kon ik de zware medicatie die hij van de dierenarts kreeg beetje bij beetje volledig afbouwen, daar waar hij eerst direct reactie zou krijgen, bleef zijn huid veel rustiger, voor mij onvoorstelbaar na gezien te hebben hoe erg zijn huid eraan toe kon zijn . Ik zal Kirsten altijd dankbaar zijn voor haar betrokkenheid en alle hulp die ze Texas en mij heeft gegeven. Ik had het gevoel dat we altijd bij Kirsten terecht konden, wetende dat ze er alles aan doet om een dier zich weer goed te laten voelen.

Helaas moesten we door een ongeneeslijke ziekte veel te vroeg afscheid nemen van Texas. Na 2 jaar besloten we toch weer graag een Duitse dog aan ons gezin te willen toevoegen en sinds een aantal weekjes zijn we de trotse eigenaren van Nora.
Omdat we met Texas zoveel problemen van pup af aan hebben gehad, mede door entingen die te heftig voor hem zijn geweest en we dit willen voorkomen hebben we ons weer tot Kirsten gewend, zodat we Nora van begin af aan een sterke basis kunnen geven.

Het was heel fijn om Kirsten weer te zien en zo fijn om te zien wat een rust ze afstraalt en hoe ze ervan geniet je te mogen helpen. Kirsten is onwijs geïnteresseerd in het welzijn van je dier en wil het liefst alles over hem/ haar weten om zo de beste hulp te kunnen bieden. Wij weten dan ook zeker dat we nu met Nora ‘aan het juiste adres’ zijn.

— Odette & Rianne

1 Comment

  1. https://bustyvixennicole.life/

    An interesting discussion is definitely worth comment. I believe that you ought to write more on this topic, it may not be a taboo matter but usually people dont speak about such subjects. To the next! Cheers!!

    Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Een optimale staat van ZIJN voor jou en je dier

Een optimale staat van ZIJN voor jou en je dier

Dit filmpje wil ik wijden aan wat het betekent om in een optimale staat van zijn te verkeren, zowel voor jou als voor je dier. View this post on Instagram A post shared by Kirsten van der Linden (@pipinoche_) De vijf belangrijkste punten: Er is een verschil tussen...

De liefde van het lieveheersbeestje

De liefde van het lieveheersbeestje

Hi lieve allemaal! Ik wil heel graag jullie de liefde van het lieveheersbeestje meegeven, die nu op dit moment over mijn arm loopt. View this post on Instagram A post shared by Kirsten van der Linden (@pipinoche_) De vijf hoofdpunten ... : Lieveheersbeestje ......

In bewuste verbinding met je dier | deel 1

In bewuste verbinding met je dier | deel 1

Goedemorgen lieve allemaal. Dit filmpje gaat over de bewuste verbinding met je dier. En terwijl ik het filmpje wilde starten hoorde ik een kraai roepen ... View this post on Instagram A post shared by Kirsten van der Linden (@pipinoche_) De belangrijkste vijf punten...

De constitutie van je dier

De constitutie van je dier

Dit filmpje gaat over de constitutie van jouw dier. Hieronder leg ik uit wat het belang is van de constitutie van jouw dier in relatie tot een optimale gezondheid. View this post on Instagram A post shared by Kirsten van der Linden (@pipinoche_) Hieronder de vijf...

“Veiligheid, liefde, en jezelf mogen zijn, is de ultieme remedie tegen pijn.”