Mirjam & kater Pip 2

Mirjam & kater Pip 2

Nadat Pip en ik jaren achtereen hebben lopen tobben met zijn blaasproblemen en de dierenarts met alle goede bedoelingen niets anders meer wist te doen dan pijnstillers en ontstekingsremmers geven, besloot ik twee maanden geleden om het op een andere manier aan te...

Test post

Test post

In this segment on why the ego is not the enemy, you will learn: Why the ego is not the bad guy How the ego protects us How to heal the wounded ego What happens when you get the ego and the soul on the same page and more…. A polarized view of the ego vs. the soul...

Agnes en Minneke, de poes

Agnes en Minneke, de poes

Lees over de ervaring van Mariëtte en Skye “Terwijl ik Kirsten aan de telefoon had, tilde Skye haar koppie op en leek te zeggen dat ze het toch nog wel wilde proberen.” “Thanks to Kirsten, their skins improved and the suffering ended. They found relief in their cure.”...

Monique en poes Minou

Monique en poes Minou

"Al een aantal jaren ondersteunt Kirsten mijn katten als er iets niet helemaal lekker gaat." Haar manier van werken vind ik fantastisch; professioneel, maar vooral heel liefdevol, betrokken en in verbinding met zowel mijn katten als mij. Lieve Kirsten, voor mij geen...

Chris en haar hond Juultje

Chris en haar hond Juultje

“Kirsten is zéér deskundig en betrokken en neemt alle tijd en aandacht wat nodig is om Juul hierbij te helpen.” — Chris verder lezen » Door omstandigheden had mijn hond Juul moeite om alleen thuis te zijn. ... en dat uitte ze door te gaan janken, en treurend te gaan...

Jolanda en haar lieve poezenmeisje Keira

Jolanda en haar lieve poezenmeisje Keira

Lees over de ervaring van Mariëtte en Skye “Terwijl ik Kirsten aan de telefoon had, tilde Skye haar koppie op en leek te zeggen dat ze het toch nog wel wilde proberen.”“Dankjewel Kirsten, dat je ons altijd weer de weg naar huis weet te wijzen. Daar waar we samen zijn...

Texas en Nora

“Het was heel fijn om Kirsten weer te zien en zo fijn om te zien wat een rust ze afstraalt en hoe ze ervan geniet je te mogen helpen.”

— Odette & Rianne

verder lezen »

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Texas en Nora

by | Jul 24, 2021 | ervaringen | 0 comments

Een aantal jaar geleden ben ik met mijn hond Texas (Duitse dog) bij Kirsten terecht gekomen voor de huidproblemen waar Texas destijds mee kampte.

Texas had eigenlijk vanaf pup af aan al heel veel klachten en een slecht afweersysteem en mede daardoor last van ernstige allergieën.
Ik ben met hem bij verschillende dierenartsen, dierenziekenhuizen en specialisten geweest om zijn huidproblemen onder controle te kijken.

“Voor ik bij Kirsten terecht kwam gebruikte Texas erg veel medicatie wat zijn immuunsysteem kalmeerde om huidreactie onder controle te houden.”

Ik hoorde wat Kirsten deed en ze wilde ons graag helpen. Kirsten is destijds bij mij thuis lang geweest en heeft Texas erg uitgebreid onderzocht. Tijdens het onderzoek vertelde ze me ook over de energie die ze bij Texas voelde en kon ik heel veel bevestigen van wat Kirsten bij Texas waarnam. Kirsten stelde heel veel vragen en wilde Texas als hond en mijn maatje heel goed leren kennen. Met alle informatie zijn we toen een behandeling gestart. Ik kon me in het begin echt niet voorstellen dat Texas van onder andere een paar druppeltjes beter zou gaan worden, maar ik wilde uiteraard alles proberen.

“Het was heel fijn om Kirsten weer te zien en zo fijn om te zien wat een rust ze afstraalt en hoe ze ervan geniet je te mogen helpen.”

Per week kon ik zien dat Texas meer in zijn kracht kwam te staan. Hij werd minder angstig en ging steeds zelfverzekerder en vrolijker gedrag vertonen. Daarnaast kon ik de zware medicatie die hij van de dierenarts kreeg beetje bij beetje volledig afbouwen, daar waar hij eerst direct reactie zou krijgen, bleef zijn huid veel rustiger, voor mij onvoorstelbaar na gezien te hebben hoe erg zijn huid eraan toe kon zijn . Ik zal Kirsten altijd dankbaar zijn voor haar betrokkenheid en alle hulp die ze Texas en mij heeft gegeven. Ik had het gevoel dat we altijd bij Kirsten terecht konden, wetende dat ze er alles aan doet om een dier zich weer goed te laten voelen.

Helaas moesten we door een ongeneeslijke ziekte veel te vroeg afscheid nemen van Texas. Na 2 jaar besloten we toch weer graag een Duitse dog aan ons gezin te willen toevoegen en sinds een aantal weekjes zijn we de trotse eigenaren van Nora.
Omdat we met Texas zoveel problemen van pup af aan hebben gehad, mede door entingen die te heftig voor hem zijn geweest en we dit willen voorkomen hebben we ons weer tot Kirsten gewend, zodat we Nora van begin af aan een sterke basis kunnen geven.

Het was heel fijn om Kirsten weer te zien en zo fijn om te zien wat een rust ze afstraalt en hoe ze ervan geniet je te mogen helpen. Kirsten is onwijs geïnteresseerd in het welzijn van je dier en wil het liefst alles over hem/ haar weten om zo de beste hulp te kunnen bieden. Wij weten dan ook zeker dat we nu met Nora ‘aan het juiste adres’ zijn.

— Odette & Rianne

Share the goodness for goodness sake

[social-share]

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Share the goodness for goodness sake

[social-share]

GRATIS E-BOEK

Mijn gelukkige kitten

Download hieronder mijn gratis e-boek!

Je ontvangt ook mijn nieuwsbrief met inzichten en handige weetjes.

Praktijk

Noordschans 65
4791 RE Klundert
Routebeschrijving

Bezoektijden

Donderdag / Vrijdag van 10.00 – 17.00 uur
Afwijkende tijden in overleg

Contact

06-28700727
info@bhaktiquest.com
KvK: 66417392

Volg Pipinoche

“Veiligheid, liefde, en jezelf mogen zijn, is de ultieme remedie tegen pijn.”