Texas en Nora

Een aantal jaar geleden ben ik met mijn hond Texas (Duitse dog) bij Kirsten terecht gekomen voor de huidproblemen waar Texas destijds mee kampte.

Texas had eigenlijk vanaf pup af aan al heel veel klachten en een slecht afweersysteem en mede daardoor last van ernstige allergieën.

Ik ben met hem bij verschillende dierenartsen, dierenziekenhuizen en specialisten geweest om zijn huidproblemen onder controle te kijken.

“Voor ik bij Kirsten terecht kwam gebruikte Texas erg veel medicatie wat zijn immuunsysteem kalmeerde om huidreactie onder controle te houden.”

Ik hoorde wat Kirsten deed en ze wilde ons graag helpen. Kirsten is destijds bij mij thuis lang geweest en heeft Texas erg uitgebreid onderzocht. Tijdens het onderzoek vertelde ze me ook over de energie die ze bij Texas voelde en kon ik heel veel bevestigen van wat Kirsten bij Texas waarnam. Kirsten stelde heel veel vragen en wilde Texas als hond en mijn maatje heel goed leren kennen. Met alle informatie zijn we toen een behandeling gestart. Ik kon me in het begin echt niet voorstellen dat Texas van onder andere een paar druppeltjes beter zou gaan worden, maar ik wilde uiteraard alles proberen.

“Het was heel fijn om Kirsten weer te zien en zo fijn om te zien wat een rust ze afstraalt en hoe ze ervan geniet je te mogen helpen.”

Per week kon ik zien dat Texas meer in zijn kracht kwam te staan. Hij werd minder angstig en ging steeds zelfverzekerder en vrolijker gedrag vertonen. Daarnaast kon ik de zware medicatie die hij van de dierenarts kreeg beetje bij beetje volledig afbouwen, daar waar hij eerst direct reactie zou krijgen, bleef zijn huid veel rustiger, voor mij onvoorstelbaar na gezien te hebben hoe erg zijn huid eraan toe kon zijn . Ik zal Kirsten altijd dankbaar zijn voor haar betrokkenheid en alle hulp die ze Texas en mij heeft gegeven. Ik had het gevoel dat we altijd bij Kirsten terecht konden, wetende dat ze er alles aan doet om een dier zich weer goed te laten voelen.

Helaas moesten we door een ongeneeslijke ziekte veel te vroeg afscheid nemen van Texas. Na 2 jaar besloten we toch weer graag een Duitse dog aan ons gezin te willen toevoegen en sinds een aantal weekjes zijn we de trotse eigenaren van Nora.
Omdat we met Texas zoveel problemen van pup af aan hebben gehad, mede door entingen die te heftig voor hem zijn geweest en we dit willen voorkomen hebben we ons weer tot Kirsten gewend, zodat we Nora van begin af aan een sterke basis kunnen geven.

Het was heel fijn om Kirsten weer te zien en zo fijn om te zien wat een rust ze afstraalt en hoe ze ervan geniet je te mogen helpen. Kirsten is onwijs geïnteresseerd in het welzijn van je dier en wil het liefst alles over hem/ haar weten om zo de beste hulp te kunnen bieden. Wij weten dan ook zeker dat we nu met Nora ‘aan het juiste adres’ zijn.

— Odette & Rianne

1 Comment

  1. https://bustyvixennicole.life/

    An interesting discussion is definitely worth comment. I believe that you ought to write more on this topic, it may not be a taboo matter but usually people dont speak about such subjects. To the next! Cheers!!

    Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

“De vereniging van de katjes in ons gezin.”

“De vereniging van de katjes in ons gezin.”

Door Lily Visser (via Facebook) Herinneren jullie nog dat ik een tijd geleden een oproep had gepost omdat ik een nieuw thuis zocht voor ons katje Mia? Mia werd afgestoten door haar moeder, onze andere poes Luna. Dit nam steeds ernstigere vormen aan. Mia had flinke...

Een eerbetoon aan Chief

Een eerbetoon aan Chief

Stervensbegeleiding bij dieren View this post on Instagram A post shared by Kirsten van der Linden (@pipinochenatuurgeneeskunde) Prachtige review over Chief Ik heb Kirsten op een toch wel bijzondere manier leren kennen, het was voor mij alles geprobeerd te hebben voor...

“…it worked great for our little Guapo.”

“…it worked great for our little Guapo.”

Thanks Kirsten for your help with our new puppy. He was very insecure and could not be alone at all – would really go crazy. After the homeopathic treatment, he is very calm and can now even be alone for a bit of time. People who meet him always mention how calm he...

Agnes en Minneke, de poes

Agnes en Minneke, de poes

“Thanks to Kirsten, their skins improved and the suffering ended. They found relief in their cure.” — Kang-Hokyung"Op het Vierwindenfestival in Breda heb ik een lezing gevolgd van Pipinoche. Mooi om te horen hoe de interactie tussen mens en dier in beweging is. Een...

“Veiligheid, liefde, en jezelf mogen zijn, is de ultieme remedie tegen pijn.”