“Op mijn 30-ste stelde ik mezelf de cruciale vraag; wat is mijn passie. Het eerste antwoord wat ik via mijn hart naar buiten voelde stromen, was dieren en natuur.”

2020

Start opleiding Inca Sjamanisme bij Tineke Ten Cate van praktijk Hummingbird in Groningen.

2010-2020

Zowel online als offline trainingen en verdiepingsdagen in dierencommunicatie en coaching van mensen door dieren. Hierbij stonden het ontvangen van coaching en het aankijken van mijn eigen processen centraal. Nog altijd in proces en verdieping bij Vraag het Je Dier, van Mariet Broné.

2018 - heden

Ingestroomd in de opleiding klassieke homeopathie voor dieren bij het VHCN. Op dit moment ben ik aan het afstuderen.

November 2018

Een verdiepingsdag in Wenen, Oostenrijk, van de Trust Techniek van James French. In deze techniek staan peace of mind en een relatie gebaseerd op vertrouwen centraal. Deze uitgangspunten vormen voor mij de basis voor de omgang met dieren.

2017- 2018

Mijn grote Nepal avontuur. Een jaar lang heb ik in Nepal gewoond. Mijn leven op zijn kop, een weg vinden in het opbouwen van mijn nieuwe bestaan. Met vallen en opstaan heb ik mezelf opnieuw uitgevonden, dieren zo goed en zo veel mogelijk geholpen. Hoge hoogtes en diepe dalen gekend, tranen van geluk wanneer ik een verschil kon maken in het leven van een dier, soms levensreddend en tranen van een gebroken hart door de confrontatie met dierenleed. Samengewerkt met dierenartsen, humaan homeopaten en dierenwelzijnsorganisaties.
Nog altijd klopt mijn hart voor Nepal, de mensen en de dieren. Nog altijd verlang ik ernaar om terug te keren, om te helpen, om te verbinden met mijn leven vandaar. Niet om er te blijven, maar wel voor eventjes, al is het maar een paar weken.

2016-2017

Nog altijd gegrepen door het ontastbare en de drang om mezelf te ontwikkelen, heb ik inwijdingen ontvangen van de Aartsengelen en de Serafijnen. M.b.v. deze prachtige, hoogfrequente initiaties ben ik in staat om healingen aan mensen en dieren door te geven vanuit een zeer zuivere bron. Deze initiaties heb ik ontvangen bij Engelen praktijk Angel Spirits van Christina Back in Breda.

2014-2015

Altijd al heb ik een nieuwsgierigheid gekend naar het mystieke, het spirituele, het esoterische. Vanuit dit verlangen heb ik kennis gemaakt met en heb ik inwijdingen ontvangen in het Nepalees sjamanisme bij Mantra Shakti in Breda.

2010-2015

Op mijn 30-ste stelde ik mezelf de cruciale vraag; wat is mijn passie. Het eerste antwoord wat ik via mijn hart naar buiten voelde stromen, was dieren en natuur. Ik besloot geen tijd te verliezen en ben de opleiding veterinaire natuurgeneeskunde gaan volgen aan de Silverlinde. Ik specialiseerde me in de homeopathie.

2001

Behalen diploma SPH (sociaal pedagogisch hulpverlening). Hier begon mijn avontuur in de wereld van de hulpverlening. Met veel liefde en plezier heb ik mensen begeleid en heb ik kennis gemaakt met verschillende hulpvragen en uitdagingen die een mens kan tegen komen.

Hier moet nog een regel text

You’ll receive some pointers to start applying to your life and see results right away!

01. Becoming Aware

When we become aware of our triggers, we create the foundation to use them as portals for our growth.

02. Learning the Tools

We pivot towards clarity of what you want so that stress is relieved and trust is established.

03. Embody Ascension

We highlight your ascension by embodying your transformative decisions that guide your next steps, in flow.