“De vereniging van de katjes in ons gezin.”

Door Lily Visser (via Facebook)

Herinneren jullie nog dat ik een tijd geleden een oproep had gepost omdat ik een nieuw thuis zocht voor ons katje Mia?

Mia werd afgestoten door haar moeder, onze andere poes Luna. Dit nam steeds ernstigere vormen aan. Mia had flinke verwondingen en ik kon ze niet meer samen in huis laten. Met veel pijn in mijn hart ging ik op zoek naar een nieuw thuis voor Mia.

Toen was er iemand die me zei dat er eigenlijk altijd een reden achter dit soort gedrag van een kat zit. Dankjewel hiervoor Debbie Peverelli 🙏❤ En toen was er iemand die mij doorverwees naar Kirsten van Pipinoche . Dankjewel hiervoor Anne Moon 🙏❤

Ik ging het gesprek aan met Kirsten en al snel maakte zij mij duidelijk dat huisdieren onderdeel zijn van een gezinssysteem en dat zij ons vaak spiegelen wat er binnen dit systeem uit balans is. Er was dus werk aan de winkel 😊 . We gingen samen aan de slag. Dit kostte tijd en investering, maar ik gaf niet op!
De tijd vorderde en stapje voor stapje zag ik verbetering. De balans in huis kwam langzaam terug. Luna begon weer toenadering te zoeken naar Mia en langzaam won ze haar vertrouwen terug. Tot ik op een dag de slaapkamer van mijn dochter binnen liep, en daar lagen ze! Samen! Ik kon mijn ogen niet geloven. Zo mooi! Ik moest er gewoon van huilen. Wie had dit ooit gedacht na wat er allemaal was gebeurd.

“Ik ben Kirsten enorm dankbaar voor de hulp en begeleiding, met als resultaat de vereniging van de katjes in ons gezin💗🥰🌟🙏”

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

De constitutie van je dier

Dit filmpje gaat over de constitutie van jouw dier. Hieronder leg ik uit wat het belang is van de constitutie van jouw dier in relatie tot een optimale gezondheid. View this post on Instagram A post shared by Kirsten van der Linden (@pipinoche_) Hieronder de vijf...

Een eerbetoon aan Chief

Een eerbetoon aan Chief

Stervensbegeleiding bij dieren View this post on Instagram A post shared by Kirsten van der Linden (@pipinochenatuurgeneeskunde) Prachtige review over Chief Ik heb Kirsten op een toch wel bijzondere manier leren kennen, het was voor mij alles geprobeerd te hebben voor...

“…it worked great for our little Guapo.”

“…it worked great for our little Guapo.”

Thanks Kirsten for your help with our new puppy. He was very insecure and could not be alone at all – would really go crazy. After the homeopathic treatment, he is very calm and can now even be alone for a bit of time. People who meet him always mention how calm he...

Agnes en Minneke, de poes

Agnes en Minneke, de poes

“Thanks to Kirsten, their skins improved and the suffering ended. They found relief in their cure.” — Kang-Hokyung"Op het Vierwindenfestival in Breda heb ik een lezing gevolgd van Pipinoche. Mooi om te horen hoe de interactie tussen mens en dier in beweging is. Een...

“Veiligheid, liefde, en jezelf mogen zijn, is de ultieme remedie tegen pijn.”